Een eigen(wijze) kijk op keukens verkopen

In de ruim 15 jaar dat ik in de keukenwereld actief ben, heb ik niet alleen op productniveau een hoop kennis en ervaring opgedaan, maar ook met eigen ogen kunnen zien hoe het er in de branche soms aan toe gaat. Die werkwijze heeft mij aan het denken gezet, zoekende naar een manier om het écht anders te doen. Die ideeën die daaruit ontstaan zijn, komen samen in mijn eigen formule: iemms Keukens en Interieur.

FOCUS OP PERSOONLIJKE AFSTEMMING

Op het eerste gezicht lijkt iemms een gewone keukenshowroom. Het grote verschil zit namelijk niet in het eindproduct, maar in de manier waarop wij onze klanten ontzorgen. Onze aanpak is gebaseerd op volledige transparantie, met de gedetailleerde afstemming van de keuken op alle persoonlijke keukenwensen als het meest belangrijke verkoopargument. Vanuit onze productkennis garanderen we dat de keuken in alle opzichten voldoet aan uw wensen; Qua opstelling, stijl en apparatuur én natuurlijk ook qua budget.

TRANSPARANTIE IN PRIJSOPBOUW

Ons prijsbeleid is volledig transparant. De focus ligt altijd op de kwaliteit van de keuken en niet op een verkoopspel met kortingen. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken of u wel een ‘eerlijke’ prijs betaalt. Wij zorgen ervoor dat de keuken altijd past binnen uw budget en hanteren op alle keukens een vaste marge. U krijgt bovendien alle tijd om rustig over uw offerte na te denken.

DE MEERWAARDE VAN DE
LOKALE SPECIALIST

Als lokale specialist verkoop ik in de meeste gevallen een keuken aan de mensen die ik persoonlijk ken of in de supermarkt kan tegenkomen. Ik wil mijn kopers daarom niet alleen de beste keuken leveren, maar ook altijd op een eerlijke manier te werk gaan. Kort samengevat: het beste advies, een perfect ontwerp en de verregaande service van de echte specialist.


Benieuwd naar onze werkwijze? Maak een vrijblijvende afspraak.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Daarom gaat u naar iemms:

Zaken doen met een bekend gezicht.
Volledige transparantie in prijsopbouw.
Afstemming op al uw wensen én uw budget.
Een mooi en gedetailleerd keukenontwerp.
Ongedwongen oriënteren en vergelijken.
Perfecte montage en de beste service.
De lekkerste koffie van Vlaardingen.